Henrys Vision Free Diabolo med kugleleje
Henrys Vision Free Diabolo med kugleleje Henrys Vision Free Diabolo med kugleleje Henrys Vision Free Diabolo med kugleleje Henrys Vision Free Diabolo med kugleleje Henrys Vision Free Diabolo med kugleleje Henrys Vision Free Diabolo med kugleleje Henrys Vision Free Diabolo med kugleleje Henrys Vision Free Diabolo med kugleleje Henrys Vision Free Diabolo med kugleleje Henrys Vision Free Diabolo med kugleleje

Henrys Vision Free Diabolo med kugleleje

På lager
Kun %1 tilbage
Varenummer
J04057-xx

Free = kuglelejer. Den klassiske Vision fra Henrys er udstyret med kuglelejer. Vision regnes generelt som et af de bedste valg inden for all-round diabolos - både til begyndere og øvede. Det gælder også udgaven her med kuglelejer.

419,00DKK
Valgt:
Henrys Vision Free Diabolo med kugleleje
- +
BESKRIVELSE
Spørgsmål til produktet
BEDØMMELSER

Free = kuglelejer. Den klassiske Vision fra Henrys er udstyret med kuglelejer. Vision regnes generelt som et af de bedste valg inden for all-round diabolos - både til begyndere og øvede. Det gælder også udgaven her med kuglelejer. Den har størrelse og vægt som passer de fleste begyndere rigtigt fint, og så er der tale om en robust diabolo, som gør den populær på kurser, institutioner og skoler.

kuglelejet betyder at diaboloen spinner langt længere og lættere end en traditionel diabolo med fast aksel, hvor snorens friktion mod akslen vil bremse diaboloen. Kuglelejet er stort set friktionsfrit. Så det er med kuglelejet lettere for begyndere at komme i gang med diaboloens univers af spin og tricks.

Design og finish er i topklasse. Kopperne er fremstillet i halvtransparent, mat plast i friske, klare farver.

Højde 135 mm. Diameter 130 mm. Vægt 252 gram. Det er en god størrelse til begyndere.

Bemærk at dette kun er selve diaboloen. Styrepinde følger ikke med.

Skriv din egen bedømmelse
Du anmelder:Henrys Vision Free Diabolo med kugleleje
Spørgsmål til produktet
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.