Returvarer

Returvarer
Hos diabolo.dk får du en udvidet returret, som giver dig 90 dage til at fortryde dit køb.

Hvis du sender en vare retur, så er det meget vigtigt, at du altid medsender dit ordre- /fakturanummer, og skriver hvad du ønsker gjort ved varerne (pengene retur, ombytning til anden størrelse, fejl eller lignende).

Vi udbetaler penge til det kort, der er brugt ved købet, såfremt det er muligt.

Returadresse:

diabolo.dk v./TC2 ApS
J.P. Larsens Vej 11
8220 Brabrand

Returnering af varer
Er du af en eller anden årsag ikke tilfreds med dit køb, kan du naturligvis returnere dine varer, blot dette sker inden 90 dage efter din modtagelse af varen. Hvis du vælger at returnere en vare, og årsagen til returneringen ikke er en fejl begået af diabolo.dk, skal du selv betale for forsendelsesomkostningerne.

Ved returnering skal du vedlægge en kopi af den oprindelige ordre/faktura, som du har modtaget med dine varer.

Produktet skal være intakt og i ubrugt stand, derudover skal al originalemballage medsendes i ubeskadiget tilstand. Vi refunderer ikke pengene for brugte eller beskadigede varer.
Hvis den originale emballage (ikke den brune papkasse fra diabolo.dk) er beskadiget med eksempelvis tape, pakkelabel eller lignende, vil der være et afslag i prisen.

Refundering
Ønsker du pengene retur for din returnerede vare, så vil pengene altid føres tilbage til betalingskortet, hvis det er muligt. Er det ikke muligt vil du blive kontaktet efter kontonummer.

Du får varebeløbet retur. Returneres hele ordren får du også den oprindelige forsendelsesudgift retur. Bemærk at forsendelsesudgifterne refunderes kun, hvis hele ordren annulleres.

Du kan også fortryde købet ved at nægte at modtage varen.

Ombytning
Ønsker du at bytte en vare, som du har fået i en forkert model, farve eller en størrelse, skal du blot gøre brug af vores bytteservice. Du returnerer den/de varer, du ønsker at få byttet. Husk at skrive størrelse eller varenummer på varen, du ønsker ombyttet til. Du betaler for at sende varen tilbage, og vi betaler for at sende den nye vare til dig.

Hvis du ønsker at ombytte til en dyrere vare, skal du først returnere den købte vare og lægge en ny ordre på den vare, du ønsker. Vi udbetaler pengene for din refunderede vare, når vi har modtaget varen. Vi kan af sikkerhedsmæssige årsager ikke hæve ekstra på dit betalingskort.

Reklamation
Er der tale om en reklamation så ring gerne forinden afsendelse, så vi kan vurdere om der er tale om en reklamation. Ved reklamation så medsend fyldestgørende informationer med pakken for at fremme ekspeditionen. Vedlæg kopi af faktura / ordrebekræftelse.

Godkendes reklamationen tilbagebetaler vi din fragtomkostning.

Vi anbefaler at du benytter PostNord når varen sendes retur samt at varen sendes som pakkepost. På den måde er der mulighed for at spore pakken i PostNords system. Track & Trace fjerner dermed enhver tvivl om, hvorvidt varen er blevet udleveret til diabolo.dk eller ej.

Efterkrav, pr. anbefaling og pakker uden omdeling:
Varer, der returneres til diabolo.dk pr. efterkrav, vil blive nægtet i modtagelsen.
Pakker sendt uden omdeling vil ikke blive afhentet.
Pakker sendt pr. anbefaling modtages - men udgifter hertil dækkes ikke.

Copyright © diabolo.dk

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.