Powerball Autostart
Powerball Autostart Powerball Autostart

Powerball Autostart

På lager
Varenummer
065

Powerball med autostart. Ingen startsnore til denne model. Autostart er en indbygget mekanisme, så man kan trække den indre kugle “baglæns” og derved trække den op, slippe den, og man er i gang.

549,00DKK
- +
BESKRIVELSE
Spørgsmål til produktet
BEDØMMELSER

Powerball med autostart. Ingen startsnore til denne model.

Powerball er både et seriøst træningsværktøj og et stykke legetøj. Til træning anbefales powerball af fysioterapeuter, ergoterapeuter og sportsfolk til både genoptræning ved skader og som supplerende træning til mange sportsgrene. F. eks. golf, tennis, motorsport, bueskydning og meget mere. Men også faggrupper som musikere og håndværkere har unik glæde af powerball. Der trænes motorik, forskellige muskelgrupper, greb, håndled, og hele underarmen er i spil på en skånsom måde. Med rotation til maksimal spin får man modtryk på op til 15-16 kg.

Som legetøj går det ud på at spinne powerball’ens indvendige kugle op i meget høj hastighed. Det bliver en lille sport i sig selv at spinne den op i så høj rotation som muligt. Rotationen kan komme op på over 15.000 rpm, svarende til 15-16kg gyroskopisk modvægt.

Hvordan virker en Powerball? Det er en fiffig indretning, og man skal ikke tænke så meget over hvordan den virker for at bruge den. Den har en indvendig kugle på ca 200 gram, som er monteret på en aksel med letløbende lejer, så den kan rotere. Denne er udformet excentrisk, således at den kan tilføres energi ved at vrikke med hånden i den frekvens som kuglen roterer med. Eller rettere - man skal faktisk vrikke med hånden med lidt højere frekvens end kuglen roterer med for at tilføre den energi og kuglens rotation øges. Man fanger så at sige kuglens gyro-modtryk. Det er den fysiske forklaring. Men det er meget lettere end det lyder.

Powerball er udført i slagfast polycarbonat med en gummikant, der giver et godt greb. Den ligger godt i hånden med en lækker finish og en god størrelse.

Det er ret let og intuitivt at komme i gang. Især denne model med autostart er meget let at komme i gang med.

Skriv din egen bedømmelse
Du anmelder:Powerball Autostart
Spørgsmål til produktet
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.