Kulfiberstave 41 cm
Kulfiberstave 41 cm Kulfiberstave 41 cm Kulfiberstave 41 cm Kulfiberstave 41 cm

Kulfiberstave 41 cm

På lager
Kun %1 tilbage
Varenummer
J92090-xx
Ekstra lange kulfiberstave, 41cm, med et godt neoprengreb. De er fra tyske Henrys og det betyder at finish og kvalitet er i top.
249,00DKK
Valgt:
Kulfiberstave 41 cm
- +
BESKRIVELSE
Spørgsmål til produktet
BEDØMMELSER

Ekstra lange kulfiberstave, 41cm, med et godt neoprengreb. De er fra tyske Henrys og det betyder at finish og kvalitet er i top. Længden 41cm ligger uden for intervallet af de mest almindelige længder. De mest almindelige længder er 32-35cm. Så man skal vide hvad man vil med de lidt længere stænger. Man får mere udsving af den samme håndledsbevægelse, men det er også noget hårdere for håndleddet. Det er ofte øvede som foretrækker den ekstra længde.

Kulfiberstavene har ligesom stave af aluminium den egenskab, at de er helt stive. Det giver en præcis styring og optimal føling med diaboloens rotation og bevægelser. Kulfiberstavene her er ultralette og vejer kun ca 65 gram. Linen er ført helt staven gennem staven og fæstnet med en knude bagest på skæftet.

1 snor medfølger. Bemærk at snoren er en sliddel, som skal udskiftes. Det er meget forskelligt hvor hurtigt de slides, det kommer an på stil, tricks og brug. Snoren slides mest på det lille stykke, der kommer ud af spidserne. Et lille tip er at korte den en cm eller to op inden den knækker, så har man dobbelt levetid på snoren.

Skriv din egen bedømmelse
Du anmelder:Kulfiberstave 41 cm
Spørgsmål til produktet
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.