Kulfiberstave 35 cm
Kulfiberstave 35 cm Kulfiberstave 35 cm Kulfiberstave 35 cm Kulfiberstave 35 cm Kulfiberstave 35 cm Kulfiberstave 35 cm Kulfiberstave 35 cm Kulfiberstave 35 cm Kulfiberstave 35 cm

Kulfiberstave 35 cm

På lager
Kun %1 tilbage
Varenummer
J92080-xx
Superlækre kulfiberstave med et godt neoprengreb i forskellige, friske farver.
249,00DKK
Valgt:
Kulfiberstave 35 cm
- +
BESKRIVELSE
Spørgsmål til produktet
BEDØMMELSER

Superlækre kulfiberstave med et godt neoprengreb i forskellige, friske farver. De er fra tyske Henrys, og det betyder at finish og kvalitet er i top. Længden 35cm ligger i intervallet af de mest almindelige længder. Linen er ført helt gennem staven og fæstnet med en knude bagest på skæftet.

Kulfiberstavene har ligesom stave af aluminium den egenskab, at de er helt stive. Det giver en præcis styring og optimal føling med diaboloens rotation og bevægelser. Kulfiberstavene her er ultralette og vejer kun ca 60 gram. Linen er ført helt staven gennem staven og fæstnet med en knude bagest på skæftet.

Om man vælger fiber (fjedrende) eller helt stive, aluminium eller kulfiber, er lidt en smagssag - i funktion kan de sagtens dække ind over hinanden. Men som hovedregel er der bedre nytte af hjælpen fra fiberstænger til at spinne diaboloen op i fart med diaboloer med fast aksel (uden kuglelejer) kuglelejer. Disse kulfiberstave er de ultimative stave til en diabolo med kuglelejer.

1 snor medfølger. Bemærk at snoren er en sliddel, som skal udskiftes. Det er meget forskelligt hvor hurtigt de slides, det kommer an på stil, tricks og brug. Snoren slides mest på det lille stykke, der kommer ud af spidserne. Et lille tip er at korte den en cm eller to op inden den knækker, så har man dobbelt levetid på snoren.

Skriv din egen bedømmelse
Du anmelder:Kulfiberstave 35 cm
Spørgsmål til produktet
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.