Henrys Circus Free Diabolo med kugleleje
Henrys Circus Free Diabolo med kugleleje Henrys Circus Free Diabolo med kugleleje Henrys Circus Free Diabolo med kugleleje Henrys Circus Free Diabolo med kugleleje Henrys Circus Free Diabolo med kugleleje Henrys Circus Free Diabolo med kugleleje

Henrys Circus Free Diabolo med kugleleje

På lager
Kun %1 tilbage
Varenummer
J04027

Bemærk at denne vare kun er diaboloen, styrestænger medfølger ikke.

489,00DKK
Valgt:
Henrys Circus Free Diabolo med kugleleje
- +
BESKRIVELSE
Spørgsmål til produktet
BEDØMMELSER

Free betyder kuglelejer. Det er den klassiske Circus med 3-lejet aksel. Det er en topmodel. En helt igennem lækker og veludført diabolo i stor størrelse. Den er til brugere, der vil have en ekstremt lækker og velafbalanceret diabolo. kopperne er bløde og formstabile. Der kommer ikke vedvarende deformationer ved tryk, og rotationen er balanceret og præcis. Det er en fornøjelse.

Størrelsen er i den store ende af mellemklassen. Også vægtmæssigt, så der skal veltrænede håndled til, hvis man øver meget. Circus er en klassik model, som har være benyttet af professionelle jonglører gennem mange år. Anerkendt, robust, lækker, afbalanceret - her er den udstyret med kuglelejer.

Kuglelejerne giver meget lang spin-tid, og de er lettere at få højt spin på end en traditionel diabolo med fast aksel. Det er således også lettere for begyndere at starte med en kugleleje diabolo, da man kommer lettere over det at få fart/spin på diaboloen. Der er enkelte tricks man ikke kan lave med en kugleleje diabolo, fx "elevatoren".

Skal du i gang er Circus Free måske ikke din første diabolo, men omvendt er den ikke krævende eller svær - slet ikke. Så er du ambitiøs, er denne vej du skal gå.

Circus findes også i en model uden kuglelejer.

Vælg mellen 10 friske farver.

======== S P E C I F I K A T I O N E R ========
- HØJDE »» 150 mm.
- BREDDE »» 130 mm
- VÆGT »» 292 gram
- KUGLELEJER »» Ja, 3
- SÆT »» Nej, kun diabolo
- HVEM »» Letøvede til øvede
=====================================

Skriv din egen bedømmelse
Du anmelder:Henrys Circus Free Diabolo med kugleleje
Spørgsmål til produktet
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.