Handelsbetingelser

Information
diabolo.dk ejes af TC2 ApS.
CVR-nummer: 27386059
J. P. Larsens Vej 11
8220 Brabrand
Danmark
Telefonnummer: (+45) 70250400

Bankforbindelse:
Sybank Reg.nr.: 7110 kontonr.: 0002546653
IBAN: DK4671100002546653 SWIFT: SYBKDK22

Priser
Alle priser er inkl. 25 % moms og i Danske kroner, hvor intet andet nævnes. Priserne er kun gældende indenfor Danmarks grænser, dog excl. Færøerne og Grønland. Enhver samhandel med udlandet, såvel indenfor som udenfor EU, sker alene efter forudgående aftale, og ingen varer bliver afsendt, før der er modtaget betaling. Fragten til udlandet afhænger af, hvor varen skal sendes hen og aftales fra gang til gang. Der tages forbehold for trykfejl, afgifts- og valutaændringer.

Betaling
diabolo.dk modtager betaling med Dankort, Visa, Mastercard, Eurocard, Visa Electron, Maestro og JCB. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. diabolo.dk krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med kortindløser.

Levering
diabolo.dk leverer typisk indenfor 1-2 hverdage, dog kan leveringstiden på specielle reservedele og produkter være længere. Der tages forbehold for udsolgte varer og udskudt leveringstid hos diabolo.dk's grossister.

Reklamationsret
Du har som kunde selvfølgelig ret til at reklamere og over en vare, der har fejl eller mangler, som var til stede da varen blev solgt. Reklamationsretten gælder i 2 år og omfatter fabrikations- og materialefejl. Ønsker du som kunde at reklamere skal dette i udgangspunktet ske indenfor 2 måneder efter at en fejl eller mangel ved en vare er opdaget, eller burde være opdaget. Vær derfor omhyggelig med at efterse dine varer ved modtagelsen.

Fortrydelsesret
Hos diabolo.dk får du en udvidet returret, som giver dig 90 dage til at fortryde dit køb. Så hvis du fortryder dit køb og sender varen retur, så returneres dit ordrebeløb incl. forsendelsesomkostninger. Dog returneres forsendelsesomkostninger ikke, hvis det kun er en del af en ordre, der returneres.

Bemærk at fortrydelsesretten ikke betyder, at du har en ubetinget ret til at få det fulde beløb for varen retur. Hvis varen er blevet håndteret på en sådan måde, at den ikke har nogen værdi, vil du ikke have krav på at få købesummen retur. For at få den fulde købesum retur, må varen kun være brugt i samme grad, som er accepteret inden købet i en almindelig fysisk butik. Varen må ikke bære brugsspor, som nedsætter varens værdi. Returbeløbet nedsættes, såfremt varen har været brugt eller viser tegn på brug og slid. Bemærk ligeledes at emballagen er en vigtig del af varen og skal være ubeskadiget. Ej heller må der forefindes tape eller lignende på emballagen. Bemærk også at din fortrydelsesfrist først starter, når du har modtaget varen. diabolo.dk skal orienteres skriftligt om at du ønsker at benytte fotrydelsesretten inden fristens udløb. Du har derpå 14. dage til at returnere ordren. Vi anbefaler at du benytter en forsendelse med sporing, så du har dokumentation for afsendelse og udlevering. Modtager diabolo.dk ikke varen retur er skal du efterlyse varen ved din transportør.

Ordrebeløbet føres retur inden for en frist på 14 dage fra diabolo.dk har modtaget varen. Beløbet overføres til samme betalingsmiddel, som blev benyttet ved købet. Har du betalt med kort, tilbageføres beløbet til det betalingskort, du brugte ved købet, medmindre anden aftale er indgået.

Varereturnering
Varereturneringer skal ske til adressen:

diabolo.dk v./TC2 ApS
J.P. Larsens Vej 11
8220 Brabrand

Bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav. Bemærk at varer sendt uden omdeling ikke afhentes.

Er der tale om en reklamation, så medsend fyldestgørende informationer med pakken for at fremme ekspeditionen. Vedlæg kopi af faktura/ordrebekræftelse. Vi anbefaler at du benytter en forsendelse med sporing, så du har dokumentation for afsendelse og udlevering. Modtager diabolo.dk ikke varen retur er skal du efterlyse varen ved din transportør.

Copyright © diabolo.dk

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.