Fiberstave 35 cm
Fiberstave 35 cm Fiberstave 35 cm Fiberstave 35 cm Fiberstave 35 cm Fiberstave 35 cm Fiberstave 35 cm Fiberstave 35 cm Fiberstave 35 cm Fiberstave 35 cm

Fiberstave 35 cm

På lager
Kun %1 tilbage
Varenummer
J92060-xx
Lækre fiberstave med et godt neoprengreb i forskellige friske farver
189,00DKK
Valgt:
Fiberstave 35 cm
- +
BESKRIVELSE
Spørgsmål til produktet
BEDØMMELSER

Lækre fiberstave med et godt neoprengreb i forskellige, friske farver. De er fra tyske Henrys og det betyder at finish og kvalitet er i top. Længde 31cm ligger i intervallet af de mest almindelige længder. Snoren er ført helt gennem staven og fæstnet med en knude bagest på skæftet.

Fiberstavene har den egenskab at de er let fjedrende. Det giver hjælp til at spinne diaboloen op i fart fordi man kan “svirpe” med den fjedrende stav. Omvendt vil nogle brugere sige at man ikke har den præcise føling og styring med diaboloen som med helt stive styrestænger af fx aluminium eller carbon.

Om vælger fiber eller helt stive, alu eller carbon er lidt en smagssag - i funktion kan de sagtens dække ind over hinanden. Men som hovedregel er der bedre nytte af hjælpen fra fiberstænger til at spinne diaboloen op i fart med diaboloer uden kuglelejer.

1 snor medfølger. Bemærk at snoren er en sliddel, som skal udskiftes. Det er meget forskelligt hvor hurtigt de slides, det kommer an på stil, tricks og brug. Snoren slides mest på det lille stykke, der kommer ud af spidserne. Et lille tip er at korte den en cm eller to op inden den knækker, så har man dobbelt levetid på snoren.

Skriv din egen bedømmelse
Du anmelder:Fiberstave 35 cm
Spørgsmål til produktet
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.