Sundia Evolution Diabolo 5 kuglelejer
Sundia Evolution Diabolo 5 kuglelejer Sundia Evolution Diabolo 5 kuglelejer Sundia Evolution Diabolo 5 kuglelejer Sundia Evolution Diabolo 5 kuglelejer

Sundia Evolution Diabolo 5 kuglelejer

Ikke på lager
Kun %1 tilbage
Varenummer
EVO-G1.x

Med 5 kuglelejer har Evolution stort set ingen friktion, og dermed ekstremt lang spin tid. Evolution er top-modellen fra Sundia. Det mærkes og ses. Finish og kvalitet er i top. Bemærk at dette kun er selve diabolen. Styrepinde følger ikke med.

595,00DKK
Valgt:
Sundia Evolution Diabolo 5 kuglelejer
- +
BESKRIVELSE
Spørgsmål til produktet
BEDØMMELSER

Med 5 kuglelejer har Evolution stort set ingen friktion, og dermed ekstremt lang spin tid. Det er takket være de to dobbelte kugleleje sæt som sammen med bremselejet danner navet i Sundia Evolution.

Generelt er kuglelejer i diabolos med til at give lang spin-tid, og de er lettere at få højt spin på end en traditionel diabolo med fast aksel. Det er således også lettere for begyndere at starte med en kugleleje diabolo, da man kommer lettere over det at få fart/spin på diaboloen. Det fungerer esktremt lækkert på Evolution.

Evolution er top-modellen fra Sundia. Det mærkes og ses. Finish og kvalitet er i top. Høj kvalitet af forskellige plastmaterialer, og de farvede dele er let transparente.

======== S P E C I F I K A T I O N E R ========
- HØJDE »» 150 mm.
- BREDDE »» 125 mm
- VÆGT »» 265 gram
- KUGLELEJER »» Ja, 5
- SÆT »» Nej, kun diabolo
- HVEM »» Alle, fra nybegynder til øvede
=====================================

Bemærk at dette kun er selve diabolen. Styrepinde følger ikke med. Se evt. sættet med Evolution, hvis du skal have styrepinde med.

Skriv din egen bedømmelse
Du anmelder:Sundia Evolution Diabolo 5 kuglelejer
Spørgsmål til produktet
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.