Henrys Beach Free Diabolo med kugleleje
Henrys Beach Free Diabolo med kugleleje Henrys Beach Free Diabolo med kugleleje Henrys Beach Free Diabolo med kugleleje Henrys Beach Free Diabolo med kugleleje Henrys Beach Free Diabolo med kugleleje Henrys Beach Free Diabolo med kugleleje Henrys Beach Free Diabolo med kugleleje Henrys Beach Free Diabolo med kugleleje Henrys Beach Free Diabolo med kugleleje

Henrys Beach Free Diabolo med kugleleje

På lager
Kun %1 tilbage
Varenummer
J04037-xx

Free = kugleleje. Diabolo med kugleleje. En af de mest populære diaboloer med kugleleje.

299,00DKK
Valgt:
Henrys Beach Free Diabolo med kugleleje
- +
BESKRIVELSE
Spørgsmål til produktet
BEDØMMELSER

Free = kugleleje. Diabolo med kugleleje. En af de mest populære diaboloer med kugleleje. Beach Free er en af de billigste med kuglelejer, men der er tale om kvalitet fra Tyske Henrys som gennem mange åt har være førende producent af jonglerartikler. Akslen med lejer er det samme som på de dyrere diaboloer fra Henrys.

kuglelejet betyder at diaboloen spinner langt længere og lættere end en traditionel diabolo med fast aksel, hvor snorens friktion mod akslen vil bremse diaboloen. Kuglelejet er stort set friktionsfrit. Så det er med kuglelejet lettere for begyndere at komme i gang med diaboloens univers af spin og tricks.

Højde 140 mm. Diameter 120 mm. Vægt 235 gram. Det er en god størrelse til begyndere.

Lækker design og finsh med transparant, formstabilt plast. Et godt valg til begyndere. Bemærk at dette kun er selve diabolen. Styrepinde følger ikke med.

Skriv din egen bedømmelse
Du anmelder:Henrys Beach Free Diabolo med kugleleje
Spørgsmål til produktet
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.