Alustave 32,5 cm
Alustave 32,5 cm Alustave 32,5 cm Alustave 32,5 cm Alustave 32,5 cm

Alustave 32,5 cm

På lager
Kun %1 tilbage
Varenummer
J92050-xx
De mest populære styrestænger i aluminium med godt ergonimisk neoprengreb.
129,00DKK
Valgt:
Alustave 32,5 cm
- +
BESKRIVELSE
Spørgsmål til produktet
BEDØMMELSER

De mest populære styrestænger i aluminium med godt ergonimisk neoprengreb. Det er der en god forklaring på. De er helt enkelt rigtigt gode og klarer opgaven for både begyndere og proffer til en god pris.

Snoren kommer ud af enderne, og det er helt afgørende i forhold til fx tstyrestænger af træ, hvor det er et hul gennem staven. Når den som her kommer ud af enderne, kan man lave tricks uendeligt 360° rundt uden at snoren vikler sig rundt på stængerne.

Det er denne type professionelle jonglører ofte bruger på kurser. Når du ser diabolo sæt med styrestænger her på siderne, så er det ofte også disse stænger vi har baseret sættet på. Det er god længde som ikke belaster håndleddet, og stivheden giver præcis styring til jongløren. Dette adskiller sig fra fiberstave, som er let fjederende.

1 snor medfølger. Bemærk at snoren er en sliddel, som skal udskiftes. Det er meget forskelligt hvor hurtigt de slides, det kommer an på stil, tricks og brug. Snoren slides mest på det lille stykke, der kommer ud af spidserne. Et lille tip er at korte den en cm eller to op inden den knækker, så har man dobbelt levetid på snoren.

Skriv din egen bedømmelse
Du anmelder:Alustave 32,5 cm
Spørgsmål til produktet
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.