Star Coaster Level 9
Star Coaster Level 9 Star Coaster Level 9 Star Coaster Level 9

Star Coaster Level 9

På lager
Varenummer
501929
1.299,00DKK
- +
BESKRIVELSE
Spørgsmål til produktet
BEDØMMELSER

Den ultimavie udfordring Vores afgjort største og mest krævende bane. 1.578 dele, 68 meter bane, 2 elevatorer, 6 special stunts - herunder frit fald - 6 forskellige ruter etc. sørger for en kæmpeudfordring og mange, mange tids sjov og - øhhh - fortvivlelse :-)

Spacerail er som puslespil - bare meget mere levende. Spacerail er det tætteste du kommer en evighedsmaskine, hvis kuglen da ikke falder af :-) Spacerail - eller Star Coaster - findes i forskellige sværhedsvarianter, nogle også som selvlysende modeller (Glow in the Dark).

Banen har alt - og 12 kugler sørger for at banen konstant er levende. Spiraler, vippearme, frit fald og et hav af finurligheder gør denne bane til den ultimative udfordring. Beregn en samletid på 2-3 dage. Meget - tja, men der er gevinst i den anden ende :-)

Level 5 (her level 9) og opefter er til entusiaster, der nyder det avancerede og som har roen, viljen og evnen til at bygge en kompliceret men flot bane. Spacerail level 9 - er vores topmodel og den er meget kompliceret, udfordrende og smuk. Du har hevet dig i håret, bidt dig i fingrene - men når du når i mål får du formentlig af latterlig lækker fornemmelse i maven.

Banens længde er 68 meter. Der medfølger 12 stålkugler og der kræves 2 stk C batteri som ikke er inkluderet.

======== S P E C I F I K A T I O N E R ========
- BANELÆNGDE »» ca. 68 meter
- SAMLETID »» 2 - 3 dage
- ALDER »» fra 15 år
- DELE »» 1.578
- STØRRELSE: »» 120 x 46 x 64 cm
- KUGLER »» 12
- LEVEL »» 9
- MANUAL »» På engesk og tysk
- ØVRIGT »» 2 x C/LR14 - IKKE inkluderet.

=====================================

Skriv din egen bedømmelse
Du anmelder:Star Coaster Level 9
Spørgsmål til produktet
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.