Star Coaster Level 5
Star Coaster Level 5 Star Coaster Level 5 Star Coaster Level 5

Star Coaster Level 5

IKKE PÅ LAGER
Varenummer
501925
679,00DKK
- +
BESKRIVELSE
Spørgsmål til produktet
BEDØMMELSER

Ups - 32 meter bane og 682 dele, 5 kugler !! Nu strammer det til, og vi når et niveau, hvor det kræver en del af den som skal bygge banen. Slyngarme, kontakter etc. giver kuglerne liv og fart på deres vej til bunden. Level 5 og opefter er til entusiaster, der nyder det avancerede og som har roen, viljen og evnen til at bygge en kompliceret men flot bane.

Spacerail er som puslespil - bare meget mere levende. Spacerail er det tætteste du kommer en evighedsmaskine, hvis kuglen da ikke falder af :-) Spacerail - eller Star Coaster - findes i forskellige sværhedsvarianter, nogle også som selvlysende modeller (Glow in the Dark).

Spacerail er det tætteste du kommer en evighedsmaskine.. hvis kuglerne da ikke falder af :-) Spacerail level 5 - kompliceret, udfordrende og smuk. Du har hevet dig i håret, bidt dig i fingrene - men når du når i mål får du formentlig af latterlig lækker fornemmelse i maven.

Byg rutchebaner med loop, snoninger, kurver og stunt sektioner. Lad den fuldautomatiske elevator befordre kuglerne til tops igen, og se så vandringen gennem svingarme, vippebræt, kontakter etc. Afhængig af hvordan du bygger banen, kan kuglerne vælge flere veje. Se videoen
Opbygningen af banen er udfordrende og kan kræve endda en del justeringer for at holde kuglerne på banen. Men når så resultatet står der, så kommer der det der lidt drengede smil på læben.
Banens længde er 32 meter. Der medfølger 5 stålkugler og der kræves 1 stk C batteri som ikke er inkluderet.

======== S P E C I F I K A T I O N E R ========
- BANELÆNGDE »» ca. 32 meter
- SAMLETID »» ca. 8 timer
- ALDER »» fra 15 år
- DELE »» 682
- STØRRELSE: »» 95 x 34 x 41 cm
- KUGLER »» 5
- LEVEL »» 5
- MANUAL »» På engesk og tysk
- ØVRIGT »» 1 x C/LR14 - IKKE inkluderet.

=====================================

Skriv din egen bedømmelse
Du anmelder:Star Coaster Level 5
Spørgsmål til produktet
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.