Star Coaster Level 3
Star Coaster Level 3 Star Coaster Level 3 Star Coaster Level 3

Star Coaster Level 3

IKKE PÅ LAGER
Varenummer
501923
349,00DKK
- +
BESKRIVELSE
Spørgsmål til produktet
BEDØMMELSER

343 dele skal samles her - og helst så kuglerne bliver på banen. Spacerail Level 3 er lige en tak mere krævende end Level 2, men husk på at Spacerail er som puslespil - bare meget mere levende.

Spacerail er som puslespil - bare meget mere levende. Spacerail er det tætteste du kommer en evighedsmaskine, hvis kuglen da ikke falder af :-) Spacerail - eller Star Coaster - findes i forskellige sværhedsvarianter, nogle også som selvlysende modeller (Glow in the Dark).

Spacerail er det tætteste du kommer en evighedsmaskine.. hvis kuglerne da ikke falder af :-) Spacerail level 3 - minder meget om Level 2, bare med flere loops, større, flere dele - og derfor også lidttt flottere. Stadig let at samle, bare du giver dig tid. Byg rutchebaner med loop, snoninger, kurver og stunt sektioner.
Se kuglerne bevæge sig rundt på banen, for til sidst at ende i bunden af elevatoren, hvor de atter vil begynde deres rejse. Afhængig af hvordan du bygger banen, kan kuglerne vælge flere veje.
Opbygningen af banen er udfordrende og kan kræve endda en del justeringer for at holde kuglerne på banen. Men når så resultatet står der, så kommer der det der lidt drengede smil på læben.
Banens længde er 16 meter. Der medfølger 3 stålkugler og der kræves 1 stk C batteri som ikke er inkluderet.

======== S P E C I F I K A T I O N E R ========
- BANELÆNGDE »» ca. 16 meter
- SAMLETID »» ca. 4-5 timer
- ALDER »» fra 15 år
- DELE »» 343
- STØRRELSE: »» 71 x 20 x 36
- KUGLER »» 3
- LEVEL »» 3
- MANUAL »» På engesk og tysk
- ØVRIGT »» 1 x C/LR14 - IKKE inkluderet.

=====================================

Skriv din egen bedømmelse
Du anmelder:Star Coaster Level 3
Spørgsmål til produktet
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.