Jonglørartikler

 1. Artist kegle
  Artist kegle

  En rigtig god begynderkegle til et bredt publikum. Populær i skoler, instutioner og på kurser fordi den har god balance og er relativt let at komme i gang med. Robust og velkonstrueret med dæmpet top til at tage faldet mod gulvet. Vægt 155g. længde 465mm

  169,00DKK
  Lager:
 2. Devil Stick Fantasy
  Devil Stick Fantasy

  Prisattraktiv devil stick med spiral dekoration i flotte farver. Her får du rigtigt meget for pengene. Devil Stick Fantasy er fra Babache som laver som laver professionelle jonglerartikler i god kvalitet - pas på billige kopier. Der er forskel.

  Devil Stics - på jævnt dansk djævlestokke - er en meget populært jonglerartikel. For at komme i gang er det nødvendigt med 2 styrestænger, de medfølger ikke. Se under relaterede varer. Styrestængerne er typisk silikonebelagte træstænger (findes i forskellige farver), og leveres i sæt af to stk.

  Djævlestokkene er forholdvis nemme at komme i gang med, og selv efter kort tid, kan du som bruger opnå forbavsende resultater. Tag en tur på YouTube - søg på "devil sticks" og find masser af begynder guider og inspiration.

  Styrestave medfølger ikke, de skal købes separat.


  ======== S P E C I F I K A T I O N E R ========
  - LÆNGDE »» 67,5 cm.
  - BREDDE »» 20 - 40 mm
  - VÆGT »» 190 gram
  - HVEM »» Nybegyndere til øvede
  =====================================

  249,00DKK
  Lager:
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.