da svTil kassen 0 varer i kurven
DKK 0,- [ » Se kurv ]

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld

Tilmeld dig nyhedsbrevet.


Vi holder lukket i julen
Der er åbent 27-28. dec.
>> Husk at du kan få leveret til dit job, så du ikke skal på posthuset.
>> Ordrer afgivet inden kl. 14:00 sendes samme dag (hverdage).

PRISER:
Alle priser er inkl. 25 % moms og i Danske kroner, hvor intet andet nævnes.
Priserne er kun gældende indenfor Danmarks grænser, dog excl. Færøerne og Grønland.
Enhver samhandel med udlandet, såvel indenfor som udenfor EU, sker alene efter forudgående aftale, og ingen varer bliver afsendt, før der er modtaget betaling til Danske Bank kto.: 3632 3632608802. Fragten til udlandet afhænger af, hvor varen skal sendes hen og aftales fra gang til gang.
Der tages forbehold for trykfejl, afgifts- og valutaændringer.

BETALING:
Diabolo.dk modtager betaling med Dankort, Visa, Mastercard, Eurocard, Visa Electron, Maestro og JCB. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.
Diabolo.dk krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med PBS. For nærmere information om sikkerhed ved betaling via internette henvises til forsidens punkt "Detailoplysninger".


LEVERING:
Diabolo.dk leverer typisk indenfor 1-2 hverdage, dog kan leveringstiden på specielle reservedele og produkter være længere.
Der tages forbehold for udsolgte varer og udskudt leveringstid hos Diabolo.dk's grossister.

REKLAMATIONSRET:
Du har som kunde selvfølgelig ret til at reklamere over en vare, der har fejl eller mangler, som var til stede da varen blev solgt. Reklamationsretten gælder i 2 år og omfatter fabrikations- og materialefejl. Ønsker du som kunde at reklamere skal dette i udgangspunktet ske indenfor 2 måneder efter at en fejl eller mangel ved en vare er opdaget, eller burde være opdaget. Vær derfor omhyggelig med at efterse dine varer ved modtagelsen.
For nærmere uddybning af Reklamationsretten henvises til afsnittet "Detailoplysninger" på forsiden.

FORTRYDELSESRET:
Du har som kunde 14 dages fortrydelsesret når dine varer bestilles via telefon eller Internettet. For nærmere uddybning af Fortrydelsesretten henvises til afsnittet "Fortrydelsesret" på forsiden.

VARERETURNERING:
Varereturneringer skal ske til adressen:

Diabolo.dk
co./ TC2 ApS
J. P. Larsens Vej 11
8220 Brabrand

Bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav.

Er der tale om en reklamation, så medsend fyldestgørende informationer med pakken for at fremme ekspeditionen. Vedlæg kopi af faktura / ordrebekræftelse.

Er der tale om Fortrydelsesret, mærk pakken "Fortrydelsesret"

Alle produkter der returneres til Dragestedet.dk skal være forsvarligt indpakket.
Sker dette ikke, kan varen tage skade, hvilket kan resultere i bortfald af dine rettigheder.


Vi anbefaler at du benytter Post Danmark når varen sendes retur samt at varen sendes som pakkepost. På den måde er der mulighed for at spore pakken i Post Danmarks system og det fjerner dermed enhver tvivl om, hvorvidt varen er blevet udleveret til Diabolo.dk.

Evt. refusion af beløb sker i udgangspunktet ved kreditering af beløbet på den oprindelige ordre så vi er sikre på at det er ordreafgiver der modtager betalingen.

ER DU I TVIVL?
Såfremt der måtte opstå tvivlsspørgsmål, anbefaler Dragestedet.dk, at du retter henvendelse til info.dragestedet.dk. Vi vil så forsøge at hjælpe dig på bedst mulig vis.
 

Copyright © Diabolo.dk 2011